Transportledning

För att kunna erbjuda varje kund en optimal lösning, bokas och fördelas alla uppdrag via våra transportledare. För effektivitetens skull delas jobben in i två skilda områden: Lotta har hand om allt som rör entreprenadtransporter, grävmaskiner, lastmaskiner och övriga maskiner, medan Tom samordnar våra omfattande transporter av återvinningsmaterial.

ENTREPRENADUPPDRAG
HB Transport utför varje entreprenaduppdrag med för ändamålet anpassade maskiner. Fordonsparken består av 3 axlade kranbilar och 4 axlade schaktbilar. Till dessa fordon kan vi hänga på 2- till 4-axlade släp. Därtill har vi en spolbil/slamsugare för spolning av avlopp samt tömning av brunnar.Vi har grävmaskiner i flera storleksklasser och utföranden, från hjulburna om 16-17 ton till bandburna om 20-34 ton. Flertalet maskiner är anpassade att köras med GPS-navigering eller med grävsystem. Till grävmaskinerna finns utrustning som hydraulhammare (stor och liten), betongsax, skrotsax, betongkrossar, rivningsklo, gripskopor och komprimeringsutrustning (markvibrator, padda).Våra hjullastare varierar i storlek från 18 ton till ca 25 ton. Ett par av hjullastarna har våg som extra tillbehör för att kunna väga det material de lastar ut. Vi tillhandahåller även sorteringsverk för sortering av jord och andra material samt kross för återvinning av betong och sten som krossas till önskad fraktion. All flyttning av våra maskiner utför vi med egen trailer, som har en lastkapacitet på upp till 55 ton. Denna trailer används även för en del specialtransporter.

ÅTERVINNINGSARBETEN
Vi utför dagligen ett stort antal transporter av återvinningsmaterial från brukare till återvinningsanläggningar och industrier inom södra och västra Sverige. Vår fordonspark består av: lastväxlare med kran, lastväxlare utan kran för containertransporter, mobila balpressar samt ekipage med skåp och öppna flak.Halmstads Bärarlag AB innehar tillstånd för transport av miljöfarligt avfall samt farligt avfall enligt krav från Länsstyrelsen i Halland. Våra chaufförer har gällande behörigheter enligt Arbetsmiljöverkets krav (ADR).
Vänligen kontakta oss för maskinförslag samt priser för maskiner eller transporter:

Transportledare entreprenad

Charlotte ”Lotta” Mårtensson
Tel 035-19 59 02
Fax 035-21 72 35
lotta@hbtransport.com

Transportledare återvinning

Tom Andersson
Tel 035-19 59 03
Fax 035-21 72 35
tom@hbtransport.com

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.